We zoeken hulp! Kijk bij "Activiteiten" - "Vrijwilligers" hoe jij je steentje kunt bijdragen.

Vliegerfestival Meerstad en Zomermarkt

Vliegerfestival Meerstad en Zomermarkt

Vliegerend de zomer uit!

 

Zondag 10 September 11.00 - 18.00 uur | Park Meerstad | Geen entree | Voor jong en oud!!

 

Het hele park versierd met vliegers in alle soorten en maten, heerlijk eten op het foodtruckplein en lekker struinen over de zomermarkt met diverse streekproducten.

 

Samen met jou gaan we vliegerend de zomer uit!

Hieronder zie je wat je kunt vinden in het park:

In het hele park:

Grote en kleine vliegers, bijvoorbeeld dieren en/of abstracte vormen, maar je kunt ook zelf een vlieger maken tijdens een workshop (neem contant geld mee), zelf vliegeren op het strand,  demonstraties (buggy) vliegers, diabolo workshop, en ook verdere vermaak voor de kinderen. Ook staat er een vliegerwinkel waar je vliegers en/of diabolo's kunt kopen. Ga vooral lekker relaxt in het gras zitten en geniet van alle kunstwerken en gezelligheid.

Foodtruckplein met o.a.:

Op het terras of lekker in het gras genieten van onder andere donuts en wafels, ijs, koffie en thee, smoothies, poffertjes, lekkere broodjes en sushi, lekkere burgers. Kom gezellig langs en geniet op ons pleintje of lekker in het gras.

Zomermarkt

 

Ook organiseren wij samen met het Vliegerfestival onze jaarlijkse zomermarkt!!

 

Laat de laatste zonnestralen op je gezicht vallen, nog even nazomeren en drentelen over een zomermarkt vol met diverse streekproducten, duurzame producten en ondernemers uit de omgeving.

Wanneer je bent uitgeslenterd, staan de foodtrucks voor je klaar voor iets lekkers en plof je neer om vervolgens je ogen uit te kijken naar alle mooie creaties die je in het park ziet van het vliegerfestival.

 

Ga je met ons mee nazomeren?!

De Zomermarkt is van 11.00 uur- 16.00 uur en is te vinden aan de Zijlkade.

 

Ben je geïnteresseerd om als standhouder op de markt te staan? Stuur dan een mail naar: evenementen@dorpsbelangenmeerstad.nl

 

Overige informatie:

 

Park Meerstad alléén toegankelijk voor voetgangers

Om de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen is het fietspad alléén te voet toegankelijk. Al het andere verkeer wordt omgeleid via de Vossenburglaan.

De afsluiting is aangegeven met hekken en borden en wordt begeleid door verkeersregelaars.

Klik oor meer info over onze huisregels en parkeren en andere informatie, zie ook de buttons onderaan  de pagina.

 

Contact

Als je tijdens het evenement vragen hebt of iets wilt delen, dan zijn we bereikbaar via het e-mailadres: evenementen@dorpsbelangenmeerstad.nl

 

 

Betreden van het terrein is op eigen risico!

De organisatie is niet aansprakelijk voor welk letsel of schade dan ook van bezoekers of betrokken derden. Dit geldt ook voor verlies of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de bezoekers.

Plattegrond

Brief Omwonende Vliegerfestival 2023 1
Word – 7,7 KB 142 downloads