We zoeken hulp! Kijk bij "Activiteiten" - "Vrijwilligers" hoe jij je steentje kunt bijdragen.

Upload hier een foto van jouw Palmpasenstok! 

Palmpasen

 

Wat leuk dat je een Palmpasenpakket hebt besteld via de dorpsbelangen Meerstad. In dit pakket zit bijna alles om de Palmpasenstok te kunnen maken. Natuurlijk hadden we dit veel liever gezamenlijk willen doen en een leuke optocht door Meerstad willen doen om alle mooie Palmpasenstokken te kunnen bewonderen. Maar zo kunnen we toch even stilstaan bij Palmpasen. Deze pakketten zijn tot stand gekomen in samenwerking met HARTstee (www.hartstee.info) en de broodjes zijn gemaakt door Wendelicious Patisserie (www.wendelicious-taarten.nl). We willen zowel Aline van HARTstee als 'onze eigen' Wendelin van Wendelicious Patisserie heel hartelijk bedanken voor de creativiteit en de inzet. Er zijn maar liefst 67 pakketten besteld!

 

In het pakket zaten naast de materialen om een Palmpasenstok te maken ook een kleurplaat en briefpapier. Heb je een foutje gemaakt in je brief? Of misschien wil een broertje of zusje óok een Palmpasenkleurplaat. Hieronder zijn deze te downloaden. Je vindt er ook de uitleg voor het maken van een Palmpasenstok, op papier en via een YouTube filmpje (een korte versie en een lange versie, afgesloten met het Paasverhaal). De filmpjes zijn gemaakt door Aline Kruizinge van HARTstee.

En vergeet niet een filmpje of foto van je zelfgeknutselde stok naar ons te sturen! Insturen kan tot vrijdag 2 april, dan delen we met Pasen de Coronaproof Palmpasenoptocht.

Kleurplaat Palmpasen
Afbeelding – 114,7 KB
Briefpapier (Palm)pasen
Word – 79,5 KB 340 downloads
Uitleg Palmpasen stok maken
Word – 121,2 KB 347 downloads

Heb je een mooie Palmpasenstok gemaakt? We zijn erg benieuwd naar het resultaat! Stuur je ons een foto of een filmpje? Dan maken wij er een digitale optocht van.

Palmpasenstok maken incl. het Paasverhaal over Jezus.