We zoeken hulp! Kijk bij "Activiteiten" - "Vrijwilligers" hoe jij je steentje kunt bijdragen.

Vlottendorp Meerstad 2022

Vlottendorp wordt georganiseerd door Bureau Meerstad, Timmerdorp Groningen en een hele hoop vrijwilligers.

Vlottendorp Meerstad - Meerstad

 Lieve kinderen (en ouders),

In bijlagen hieronder lees je het laatste nieuws over Vlottendorp Meerstad, vind je een programma van de vlottenbouw week en wordt de voorpret verhoogt met vrolijke instructies voor het bouwen van een vlot.De al eerder verzonden informatiebrief zit er ook nog een keer bij.Veel leesplezier en tot volgende week!(Bijna) vakantie...!!! ;)
 
Team Vlottendorp

 

DE GROTE RONDE DER WATERWEZENS
PDF – 357,0 KB 124 downloads
Nieuwsbrief Vlottendorp Juli 2022
PDF – 455,2 KB 117 downloads
Vlottendorp Informatiebrief Ouders Verzorgers 2022
PDF – 483,0 KB 113 downloads
Programma Vlottendorp 2022
PDF – 66,1 KB 119 downloads

KOM JE EIGEN VLOT BOUWEN OP HET WOLDMEER!

DRIE DAGEN LANG VLOTTEN BOUWEN

 

Vlottendorp Meerstad vindt plaats op strand Meeroevers in Meerstad. Een kleinschalig recreatiestrand met alle voorzieningen voor een leuke en actieve dag.

Hier kan je drie dagen lang met vriendjes en vriendinnetjes werken aan jouw eigen vlot. Je ontwerp het vlot, bouwt en versiert het vlot en gaat natuurlijk ook varen met het vlot.

 

Vlottendorp vindt in 2022 plaats in de eerste week van de zomervakantie: 19, 20 en 21 juli.

 

KAARTEN

Kaarten kosten € 40,-* per kind.

De kaartverkoop van Vlottendorp 2022 start op maandag 23 mei om 19.00 uur.

 

Is dit bedrag te hoog? Geen zorgen: ook dit jaar is er een speciale regeling via de Stadjerspas voor ouders die krap bij kas zitten. Vlottendorp moet vooral voor ieder kind toegankelijk blijven! Heb jij een Stadjerspas? Dan krijg je over deze regeling een bericht van de gemeente. Je hoeft dan ook niet in de ‘wachtrij’ te staan voor de kaartverkoop.

 

Koop hier je kaarten

 

Let op: i.v.m. de kosten die wij maken, is er bij slecht weer geen recht op restitutie van de kosten van de kaarten.

*In eerdere communicatie stond helaas een foutief bedrag genoemd van € 35,- per kind. Het bedrag is echter net als vorig jaar € 40,- per kind. Onze excuses voor de eventuele verwarring.

 

VOOR WIE IS VLOTTENDORP?

Vlottendorp is bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar die in het bezit zijn van zwemdiploma’s A + B.

Let op: zwemvesten zijn verplicht!

 

ORGANISATIE & VRIJWILLIGERS

De organisatie bestaat uit Bureau Meerstad, een groot deel van het team van Timmerdorp Groningen en een hele hoop vrijwilligers. Alleen bij voldoende vrijwilligers kunnen we het maximaal aantal kinderen toelaten (150).

We hebben mensen nodig op alle gebieden, spelbegeleiding, houtbewerking, catering, opbouw en afbouw, noem maar op. Je kunt drie dagen of 1 dag helpen. Alle hulp is welkom.

 

Wie zich inschrijft als vrijwilliger (minimaal 2 dagen), krijgt vóór aanvang van de kaartverkoop (op 23 mei) een code toegestuurd waarmee gegarandeerd 2 tickets kunnen worden aangeschaft. Na opening van de kaartverkoop blijft de code nog enkele dagen geldig, dus geen stress, wachtrij, of uitverkocht evenement! Meld je je pas na de eerste kaartverkoopronde? Dan vragen we je minstens drie dagen of meer te helpen om in aanmerking te komen voor een voorrangscode. Uiteraard vinden we het helemaal niet erg wanneer je je hoe dan ook opgeeft voor meer dan 2 dagen!

 

Wacht dus niet te lang en meld je zo snel mogelijk aan als vrijwilliger!