Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom! Meld je aan via het aanmeldformulier!

BioFood Meerstad

Bericht van actieve Meerstadjer: Arjen Hartsema

 

Met veel plezier deel ik een nieuw idee: BioFood Meerstad. Geteelde groente door mensen uit Meerstad, voor mensen uit Meerstad. Goed voor onze aarde en goed voor jezelf.

Stel je eens voor dat er een groentestalletje in Meerstad staat met verse lokale biologische producten. Het stalletje wordt gevuld door een groep mensen die samen meer voedsel verbouwen dan ze zelf nodig hebben. De winst wordt gedoneerd aan groene initiatieven.

Lokaal biologisch geteeld eten is gezond en lekker, maar ook goed voor onze aarde. Ik wil graag een steentje bijdragen door Meerstad verder te vergroenen. Het initiatief draagt een klein beetje bij aan het reduceren van CO2-uitstoot.

Ik wil doen wat ik kan. Maar dit project wil ik niet in mijn eentje dragen. Daarom hoop ik dat er enthousiaste mensen in Meerstad zijn die mee willen denken. Naast het verbouwen van het voedsel is er ook een stukje organisatie nodig. (Je hoeft dus niet een moestuin te hebben om mee te doen).

Klik hier voor meer informatie: https://forms.gle/a6z8HToNZpfEHv9s7

Op donderdagavond 11 maart om 20.00 uur organiseer ik een online brainstormsessie om verder te praten over het project. Je bent van harte welkom.

 

terug