Skaeve Huse


Nieuwe informatie over het omwonendenonderzoek voor Skaeve Huse.
Als Meerstad worden we genoemd als partij. We houden jullie op de hoogte en zullen - als wij deze ontvangen - de enquête met jullie delen.

Zeker weten dat je deze niet mist? Meld je aan voor de klankbordgroep (klik hier) dan ontvang je de enquête sowieso per e-mail.

Bericht van de gemeente:

Plan voor woonvorm Hoofdweg: omgevingsonderzoek en vragen en antwoorden

De gemeente, 6 zorginstellingen en woningcorporatie Lefier willen aan de Hoofdweg een nieuwe woonvorm starten. Onderzoeksbureau Breuer & Intraval voert hiervoor de komende maanden een omgevingsonderzoek uit.

 

Het onderzoeksbureau heeft begin maart met de gemeente, de zorginstellingen en Lefier gesproken om het plan voor de woonvorm zo duidelijk mogelijk te krijgen. De komende tijd spreekt het onderzoeksbureau met andere betrokken mensen en organisaties: politie, brandweer, omwonenden, bedrijven, instellingen en belangenverenigingen in de omgeving. De afspraken hiervoor worden binnenkort gemaakt.

 

Onder bewoners in de brede omgeving van de Hoofdweg houdt het onderzoeksbureau een enquête. Deze wordt eind maart of begin april uitgezet in het gebied Meerstad, Harkstede, Engelbert, Middelbert, Woudbloem, Lageland, Scharmer en Kolham.

 

Digtale bijeenkomst: video terugkijken en vragen en antwoorden

Op dinsdag 19 januari 2021 was een digitale informatiebijeenkomst over het plan voor de nieuwe woonvorm. U kunt de video van de bijeenkomst terugkijken.

Tijdens de digitale informatiebijeenkomst zijn veel vragen gesteld. Hiervan is een lijst met (veel gestelde) vragen en antwoorden gemaakt.

 

Meer info: https://gemeente.groningen.nl/woonvorm-hoofdweg

 

terug