Word vriend van Dorpsbelangen Meerstad

"Dorpsbelangen Meerstad is een vereniging die voor, en met, inwoners in het groeiende dorp Meerstad de leefbaarheid vergroot". 

Voor en met de inwoners van Meerstad de leefbaarheid vergroten. Alle actieve leden zetten zich daar graag voor in. Maar we hebben hulp nodig!

 

Het bestuur van Dorpsbelangen Meerstad heeft besloten om (voorlopig) geen contributie te vragen aan leden. We willen als vereniging eerst onze meerwaarde laten zien aan de Meerstadjers.

Meerwaarde die we  o.a. willen laten zien door het organiseren van evenementen waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Met in achtneming van de (op dat moment) geldende Covid-19 regels willen we graag proberen een aantal fysieke evenementen te gaan organiseren. (klik voor onze agenda)

 

Voor de organisatie hebben we een groep enthousiaste actieve leden. Voor de financiën  proberen we zoveel mogelijk gebruik te maken van allerhande subsidies en sponsoren aan te trekken. Dit begint z'n vruchten af te werpen, maar het is niet afdoende. 

 

Draag jij Dorpsbelangen Meerstad een warm hart toe en wil je ons financieel steunen? Word dan vriend van Dorpsbelangen Meerstad.

 

Hoe? 

Een vrijwillige donatie, ieder bedrag is welkom, doe je via onderstaande knop. Er opent zich automatisch een betaallink waarbij het gewenste bedrag ingevuld kan worden.

Hartstikke bedankt voor je donatie! En we hopen tot gauw!