We zoeken hulp! Kijk bij "Activiteiten" - "Vrijwilligers" hoe jij je steentje kunt bijdragen.

Sponsorcommissie Meerstad

Wil jij ons steunen?

Dit kan met een vrijwillige bijdrage hieronder. Jouw bijdrage maakt echt het verschil. Het zorgt ervoor dat het verenigingsleven in Meerstad en de activiteiten blijven bestaan!

We proberen de bijdrage voor zowel jou als onszelf zo gemakkelijk mogelijk te maken. Vandaar dat we het via onze webshop laten lopen. We hebben zoveel mogelijk velden 'uitgezet', maar er dienen nog een paar gegevens ingevuld te worden. Wij gebruiken je gegevens verder nergens voor, maar doen het dus op deze manier om het onze penningmeester (die dit vrijwillig doet) geen dagen extra werk op te leveren.

Hoe is de sponsorcommissie opgebouwd?

Samen met de actieve verenigingen Dorpsbelangen Meerstad, buurtvereniging Groenewei en de Zeilen maken we jaarlijks een begroting voor de te verwachten kosten. Via sponsoring en subsidies proberen we vervolgens deze begroting sluitend te krijgen. Met name de evenementen van Dorpsbelangen Meerstad zijn kostbaar. Dorpsbelangen Meerstad organiseert dorpsoverstijgende evenementen (soms zelf met een regio functie) en de kosten voor zo'n evenement zijn hoog (denk hierbij aan: kosten voor vergunningen, EHBO/verkeerswachtersinzet etc). Alle evenementen worden door vrijwilligers gedraaid, dus gemaakte kosten zijn dus echt puur voor het evenement zelf.

Oh en hoi! Nu we je aandacht toch hebben. We zoeken dus nog een administratieve topper voor de sponsorcommissie. We zoeken iemand die een kei is in overzicht houden, opmaken van sponsorcontracten en bijhouden van de gemaakte afspraken. Herken jij jezelf hier in? Zou jij hier een paar uurtjes per maand aan willen besteden en nieuwe mensen willen leren kennen in Meerstad? Vul onderstaand formulier in: 

Zie hieronder onze huidige sponsoren.