We zoeken hulp! Kijk bij "Activiteiten" - "Vrijwilligers" hoe jij je steentje kunt bijdragen.

Word vriend van Dorpsbelangen Meerstad 

"Dorpsbelangen Meerstad is een vereniging die voor, en met, inwoners in het groeiende dorp Meerstad de leefbaarheid vergroot". 

Zoals je ongetwijfeld gemerkt hebt organiseren medebewoners in Meerstad jaarlijks leuke evenementen voor zowel kinderen als volwassenen. Misschien heb je zelf ook meegedaan aan de zeskamp of op Koningsdag op de kleedjesmarkt gestaan. Of wellicht heb je genoten van het watersportweekend, het vliegerfestival of heb je Meerstad ook beter leren kennen tijdens de paaspuzzeltocht. En wie kijkt er nu niet uit naar de Sinterklaasintocht in november? 

Deze evenementen worden volledig gedraaid op vrijwillige krachten. En om het bekostigen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van subsidies en sponsoring. Helaas is de afgelopen jaren gebleken dat dit structureel te weinig geld opbrengt om de evenementen op deze manier te blijven organiseren. Uiteraard willen we dit soort evenementen blijven organiseren, maar daarvoor hebben we jouw hulp hard nodig!

Wil jij ons steunen?

Een bijdrage kan je hieronder doen. Staat het gewenste bedrag er niet tussen? Stuur ons dan even een berichtje en dan sturen we jou een persoonlijk betaalverzoek.

Kameraad

€ 10,00

Kameraad

€ 10,00
Meest gekozen

Vriend

€ 15,00
Meest gekozen

Vriend

€ 15,00

BFF

€ 25,00

BFF

€ 25,00

Als vriend van Dorpsbelangen Meerstad zal je worden uitgenodigd voor onze Algemene Ledenvergadering.

Hartstikke bedankt voor je donatie! En we hopen tot gauw!