Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom! Meld je aan via het aanmeldformulier!

WhatsApp Community

Onze aankondigingen voor evenementen,  enquêtes en andere zaken delen we al via Facebook, Instagram en e-mail. Nu komt daar ook WhatsApp Community bij!

Iedereen in Meerstad en omstreken is welkom om zich aan te melden in deze community.  Aanmelden kun je doen door op de onderstaande knop te klikken.

Wat is een WhatsApp Community?

Whatsapp Community is door Meta/WhatsApp bedacht om verschillende groepen over dezelfde onderwerpen samen te brengen in één community. 

Communitybeheerders kunnen aankondigingen verzenden om leden belangrijke updates te geven. Communityleden blijven verbonden door groepen die voor hen belangrijk zijn te ontdekken en hierin te chatten. Leden kunnen updates ontvangen die naar de hele community worden verzonden en gemakkelijk kleinere discussiegroepen opzetten over wat zij belangrijk vinden.

Je persoonlijke berichten en oproepen in community's zijn altijd end-to-end versleuteld. Niemand anders kan ze lezen of beluisteren, zelfs WhatsApp niet.

Privacy

De beheerders van de community zijn de enige personen die kunnen inzien wie zich hebben aangemeld voor de Community en dus de aankondigen zien en van één of meer groepen lid zijn. Alleen van de groepen waar je lid van bent kunnen anderen je gegevens zien. Net als de groepen buiten de WhatsApp community.