Meerstad bestaat uit verschillende buurten. In deze buurten zijn buurtverenigingen actief. De buurtverenigingen zorgen voor leefbaarheid in de buurt zelf. Hierbij kan je denken aan een opruiminitiatief, een pubquiz of het meedenken over de verkeersveiligheid.

 

Binnen Dorpsbelangen Meerstad zijn op dit moment vier buurtverenigingen actief. Meeroevers, Tersluis en de in oprichting zijnde Groenewei en de Zeilen. Hieronder stellen zij zich voor.

Buurtvereniging Meeroevers

Buurtvereniging Meeroevers is voor bewoners van de wijk Meeroevers in Meerstad. 

De buurtvereniging bestaat sinds 2012 en zet zich vooral in om de onderlinge contacten tussen de buurtbewoners te bevorderen. Zo worden diverse activiteiten georganiseerd. Ook is de buurtvereniging betrokken bij zaken die spelen in de eigen leefomgeving.

 
Buurtvereniging Meeroevers is op zoek naar een nieuw bestuur! Meld je aan door een mail te sturen naar: info@dorpsbelangenmeerstad.nl

   


  Buurtvereniging Tersluis

  In Tersluis is sinds 2019 ook een buurtvereniging actief die zich inzet voor de bewoners van de wijk Tersluis. De vereniging wil de bewoners met elkaar verbinden en gezellige activiteiten organiseren.

   

  Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina van bv Tersluis (klik op de foto om naar de pagina te gaan) of via de website: www.bvtersluis.nl


  Buurtvereniging Groenewei & de Zeilen

  Ook voor de buurten Groenewei en de Zeilen zijn op dit moment buurtverenigingen in de opstartende fase. Meer informatie kan worden opgevraagd via onderstaand formulier. Het bericht wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de buurtverenigingen.

  Contact met Buurtvereniging Groenewei

  Contact met Buurtvereniging de Zeilen