Meerstad bestaat uit verschillende buurten. In deze buurten zijn buurtverenigingen actief. De buurtverenigingen zorgen voor leefbaarheid in de buurt zelf. Hierbij kan je denken aan een opruiminitiatief, een pubquiz of het meedenken over de verkeersveiligheid in de buurt.

 

Binnen Dorpsbelangen Meerstad zijn op dit moment twee buurtverenigingen actief. Meeroevers en Tersluis. Hieronder stellen zij zich voor.

Buurtvereniging Meeroevers

Buurtvereniging Meeroevers is voor bewoners van de wijk Meeroevers in Meerstad. 

De buurtvereniging bestaat sinds 2012 en zet zich vooral in om de onderlinge contacten tussen de buurtbewoners te bevorderen. Zo worden diverse activiteiten georganiseerd. Ook is de buurtvereniging betrokken bij zaken die spelen in de eigen leefomgeving.

 
Buurtvereniging Meeroevers is op zoek naar nieuwe leden! Meld je aan via de website.
Klik op de foto om naar de site te gaan.

     

    Buurtvereniging Tersluis

    In Tersluis is sinds 2019 ook een buurtvereniging actief die zich inzet voor de bewoners van de wijk Tersluis. De vereniging wil de bewoners met elkaar verbinden en gezellige activiteiten organiseren.

     

    Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina van bv Tersluis (klik op de foto om naar de pagina te gaan) of via de website: www.bvtersluis.jouwweb.nl.